BE DISCOVERED.

Kun jij je vinden in onze visie en wil je vertegenwoordigd worden door Malou Model Management?

Vul dan onderstaand formulier volledig in. Helaas kunnen we niet iedereen persoonlijk beantwoorden dus je kunt reactie verwachten bij interesse.

Upload duidelijke foto’s zonder make-up met kleding aan waarin je lichaamsbouw goed zichtbaar is. Graag foto’s bij daglicht zonder filter. Minstens één foto van je gezicht en foto’s waar je helemaal op staat van de voorkant en de zijkanten. Je maten meet je op door de omtrek van het breedste deel om je borst, het smalste deel om je taille en het breedste deel om je billen te meten. Vraag altijd toestemming aan je ouders/verzorgers indien je onder de 18 bent.

Waarschuwing
Wanneer je door iemand van Malou Model Management bent benaderd op straat of via social media, neem dan contact met ons op via info@maloumodelmanagement.com of @malou.maud op Instagram, om er zeker van te zijn dat het echt iemand betreft van ons agentschap. Er zijn helaas zo nu en dan mensen actief die zich voordoen als modellenscout wanneer dat niet het geval is (wij zullen nooit om geld vragen of verzoeken om lingerie foto’s op te sturen).

Aanmeldformulier

 

Verification